HIT HIT KAMPAŇ SPUŠTĚNA. Vstupte a podpořte vznik našeho CD vyběrem jednou z odměn.

Společně s mou kolegyní z Městského divadla Brno Markétou Peškovou jsme v poslední fázi příprav našeho společného CD „Ve Dvou“. Album bude obsahovat řadu písní napříč žánry a všechny v českém překladu. Vzhledem k náročnosti projektu se snažíme získat prostředky pomocí HIT HIT kampaně, která včera odstartovala a slibujeme v ní více než 60 minut krásné hudby. Následně se 19.12. 2020  v Havlíčkově Brodě uskuteční další z mých tradičních koncertů, na kterém by mělo být CD pokřtěno. A právě nyní máte možnost naši snahu finančně podpořit. Pokud jste příznivci facebooku, zde je odkaz na stránku, kde je možné sledovat veškerý průběh a budeme rádi pokud se stanete našimi fanoušky a budete nás sledovat https://www.facebook.com/…rks.  Najdete nás i na instagramu @vedvou2020.

 

 

Součástí kampaně je také možnost získání vstupenek na  následující Vánoční koncert Radka Novotného a hostů v Havlíčkově Brodě 19.12.2020 v 15 a 19 hodin v Městském divadle a kině Ostrov, na kterém budeme, pokud se vše podaří, naše Cd křtít. Výhodou koupě těchto vstupenek je jistota nejlukrativnějších  míst v sále.  Rezervace zbylých vstupenek je možná již nyní na tel. 605 566 887, či po konci kampaně, kdy se uvolní do prodeje případná neprodaná místa.

PŘÍBĚH NÁS DVOU ( Vivo per lei)

HIT HIT KAMPAŇ JEŠTĚ JEDNOU ZDE. https://www.hithit.com/…tny

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je radek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *