Vánoční koncert 2020 přesunut na prosinec 2021

Hezký den,

moc děkuji za Vaši přízeň a zájem o Vánoční koncert v Havlíčkově Brodě dne 19.12.2020.

Je mi moc líto, že vzhledem k současným podmínkám, které jsou nastaveny v rámci probíhajícího nouzového stavu, nejsem schopen tento koncert uskutečnit v plném plánovaném rozsahu, a to hlavně s ohledem na nabízený program. S novými vyjádřeními pana ministra Blatného bychom však zřejmě i při delším čekání na verdikt, koncert nemohli uskutečnit vůbec, a z tohoto důvodu jsem nucen přistoupit k následujícímu kroku:

Celý koncert odehrajeme v náhradním termínu, a to včetně slibovaného křtu našeho nového CD Ve Dvou (vždyť dítě se také nekřtí novorozené 🙂 ). Účast od avízovaných hostů mám přislíbenou i pro náhradní termín, přesto si však vyhrazuji možnost při nevyhnutelné situaci přistoupit k lehkým změnám (všichni doufáme, že na ně nedojde). Vzhledem k  vánoční tématice programu bohužel musí být koncerty odsunuté o celý rok.

VAŠE SOUČASNÉ VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI, PROTO SI JE PEČLIVĚ USCHOVEJTE.

NÁHRADNÍ TERMÍN KONCERTU je plánovaný na 18.12.2021 . Tento termín můžete v současné době považovat za platný, pokud by došlo k nějakým nenadálým změnám, budou zveřejněny do konce měsíce října 2021. Časy koncertu odpovídají těm, které jste si vybrali i pro letošní rok a máte je na svých lístcích. Místo konání bude také neměnné.

CD Ve Dvou  (veškeré informace a ukázky z CD najdete v tomto odkazu)

Letošní rok měl být speciální i z již zmiňovaného důvodu: PŘEDSTAVIT VÁM CD Ve Dvou, které mělo být možné přímo na koncertě zakoupit. Rád bych Vám tedy toto album nabídl k objednání alespoň touto cestou.

Na Cd najdete 18 písní, z nichž druhá polovina je věnovaná písním vánočním, celkově se tedy dočkáte cca 67 minut hudby.

Budeme moc rádi, pokud si naše CD zakoupíte, a to třeba i pro Vaše příbuzné a známé jako Vánoční dárek.

Ještě jednou děkuji za Vaši přízeň a věřím, že se letošní situace za rok nebude opakovat, a že se všichni ve zdraví potkáme (a možná už bez roušek)

S úctou a přáním krásně prožitých Vánoc

Váš Radek Novotný

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je radek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *