Vánoční koncert 2021

Jsem nesmírně šťastný, že vás po delší odmlce mohu opět pozvat na Vánoční koncert, který se uskuteční v Městském divadle a kině Ostrov v Havlíčkově Brodě 18. 12. 2021, a to ve dvou časech v 15 a 19 hodin. Můžete se těšit na skvělé hosty Dagmar Křížovou, Ivetu Holasovou a Libora Matouše. Moc mě těší příslib spolupráce s absolventským ročníkem muzikálového herectví na JAMU, který vám předvede kus ze svého umění a již tradičně nesmí chybět dívčí sbor Prímadonky. O hudební doprovod se postará 5 skvělých muzikantů z nejprofesionálnějších hudebních scén České republiky.

Během prvního koncertu se také můžete těšit na křest alba VeDvou, které jsme vydali společně s mou kolegyní Markétou Peškovou.

Letošní koncert je také náhradou za zrušený minulý ročník, vstupenky s původním datem 19. 12. 2020 zůstávají v platnosti vždy na daný čas uvedený na vašem lístku.

Nutná povinnost, kterou bohužel musíme respektovat jsou ze všech stran známá hygienická opatření pro umožnění vstupu na hromadné akce. I my budeme muset vycházet z povinností odpovídajících nařízením platným ke dni koncertu. Věřím však, že se budeme moci potkat a společně si užít vánoční atmosféru.

Vstupenky jsou již nyní k dostání na tel. 605 566 887 nebo v předprodeji MDKO

plakát ke koncertu 2021

Změna v programu vyhrazena

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno a jeho autorem je radek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.